Nyproduktion Bolinder Strand

Under hösten 2017 påbörjades byggnationen av ett flertal flerfamiljshus nere i det vackra Bolinder Strand. Totalt planeras cirka 250 nya bostäder i området inklusive olika parkeringsmöjligheter.

I kvarter Bolinder Terrass, byggs ett lamellhus med 6-9 våningar där alla lägenheter har balkong eller terrass mot en gemensam gårdsterrass med gräsyta, lekplats, odlingslådor, sittplatser med mera. Området och gemensamma bostadsrättsförening avslutas med kvarteret Bolinder Vy, med på plan 8, ett gemensamt garage, skyddsrum, barnvagnsrum, rullstolsrum, lägenhets- och cykelförråd.

Kvarter Bolinder Vy, ett 16-våningshus närmast 3-vägskosningen bredvid Kallhälls Marina / Yamaha Båtcenter med suterrängvåning kommer att utformas med en tegelfasad likt Bolinder Terrass – samtliga byggnader i området ska reflektera Kallhälls industrihistoria som fortfarande lever kvar än i dag med sina K-märkta tegelindustribyggnader.

Inredning i bostäderna är i en klassisk modern stil med genomtänkta stuk stora ljusa ytor för matlagning och umgänge. Ljusa helkaklade badrum med arbetsbänk inklusive tork- och tvättmaskin. Goda förvarningsmöjligheter och andra praktiska lösningar. I tidigt skede finns det möjlighet att göra vissa inredningsval.

Det bedöms finnas ett behov av en förskola i området och en lokal kommer att finnas tillgänglig i en närliggande industribyggnad.

Bolinder Terrass: Inflyttning är planerad till hösten 2019. Mer information. (JM.se)
Bolinder Vy: Inflyttning är planerad till våren 2020. Mer information. (JM.se)
Länk: Info & dokument. (Jarfälla.se)

Uppdaterad 2018-10-13.

[Tillbaka till framsida]